Publicat el

Memòria econòmica i d’activitats 2023

Feim 30 anys!

Enhorabona a tothom i, especialment, a tu…

Aquesta vegada, estimada, no et parlaré d’emocions, ni tan sols de futur. Aquesta “carta d’amor” serà de tot menys d’amor.

Durant el 2023 férem 282 activitats a 39 centres educatius de Mallorca amb un total de 7874 alumnes i professors. I tu saps que això és imparable.  La Senalla va néixer amb l’objectiu d’educar.

Per maig vàrem participar al Jane’s Walk amb el lema “La senalla dissident: un recorregut per les entitats de l’economia social”. I tu vares venir, ja ens coneixies, però volies gaudir d’un passeig diferent per una ciutat que algun dia serà diferent. I la Senalla sempre ha apostat per la transformació ciutadana, i ha creat xarxa amb altres entitats d’economia social. Gent que no mira únicament els resultats econòmics.

Estimada, també compartírem la projecció del documental “The true cost” a Cineciutat, amb col·laboració amb Equitables, i l’experiència va ser ben gratificant. Cinema i rebel·lió, lluita i compromís.

Fins i tot, tu participares del Contacontes de “L’os que abraçava els arbres” a la botiga de S’Altra Senalla. Rialles i sorpreses. Semblàvem aquells  infants que no volem deixar de ser.

Durant l’any 2023 ens hem continuat trobant  mil i una vegades, treballant  amb el suport de les importadores de Comerç Just i sobretot per a la millora de condicions de les organitzacions productores.

Amor, hem invertit 90.647,70€ en productes de CJ, ja sé que no és gaire amorós però també pots saber que hem recuperat 122.119,13€ en vendes directes de productes de CJ.

Però les despeses finals són majors que els beneficis. Coses de l’amor…

Sort que enguany també hem  augmentat vendes a llocs on l’amor també hi és present: a Terranostra Supermercat Cooperatiu, al Restaurant Es Taller (Valldemossa), al Fornet de la Soca i Pane Nostro (Palma)

Ai! Amor meu! Amor compartit per 174 persones sòcies ( i 2 entitats ) Amor compartit amb milers de persones que venen, xerren i compren. Amor compartit fa més de 30 anys. Ai, amor… Fa 30 anys i ho celebrarem amb ganes i ALEGRIA.

Un darrer suggeriment. Les nostres quotes suposen aproximadament 9.525€/any. El 83 % pagam la quota mínima anual de 50 €. Un 13,5 % paga una quota superior als 50 € que van dels 60€ als 250 €.

Si m’estimes, recorda que pots augmentar la quota i així el nostre amor no tendrà impossibles.

El teu estimat (president) que no t’oblida, en nom de tota la Junta directiva

Pep Garau,

Palma, 14 de juny de 2024

Memòria Econòmica i d’Activitats