Preguntes més frequents

1 Per comprar a la botiga electrònica de S’altra Senalla, cal fer una comanda mínima ?

No. Pots fer la teva compra sense preocupar d’arribar a un import mínim.

2 Quines són les despeses d’enviament ?

Per a comandes superiors a 50 € , els ports són gratuïts per Mallorca. Per la resta de les Illes Balears el mínim és de 70€.

En comandes d’import inferior, les despeses d’enviament són de 7 euros ( IVA inclòs ) per a Mallorca, 10 euros a la resta de  les Illes Balears i de 12 euros per a la península (No hi ha comanda mínima).

3 Com es pot pagar la comanda ?

Pots pagar la teva compra per transferència bancària, amb qualsevol targeta de crèdit, o directament a la botiga si tries l’opció de recollir la comanda a S’altra Senalla C/Arxiudc Lluís Salvador, 24.

En cap moment podrem accedir des de S’altra Senalla a les teves dades bancàries o número de targeta , ja que quan pagues amb targeta s’obre una passarel·la de pagament segura a través de Caixa Colonya, que manté tota la teva informació xifrada i protegida.

4 Quan i com rebré els productes?

El termini mitjà de lliurament habitual és d’entre 2 i 3 dies des de la recepció de la comanda a les Illes Balears i de 5 a 7, a qualsevol punt de la península. El rebràs al teu domicili particular o a l’adreça que ens hagis facilitat. Si ens proporciones un telèfon de contacte, podrem cridar-te amb antelació per concretar un horari de lliurament, informar-te del dia en què rebràs la teva compra i estar en contacte per solucionar qualsevol possible incidència.

Atenció: En dates properes a Nadal el termini de lliurament pot endarrerir-se una mica, ja que és el moment de major activitat de l’any. Però intentarem servir-te sempre amb la major rapidesa possible.

5 Puc enviar una comanda com a regal?

És clar que sí. Quan facis la teva comanda recorda indicar l’adreça de lliurament, i en el pas 1 del procés de compra, en el requadre “Comentaris sobre la comanda” indica que és un REGAL. Així posarem una postal amb el remitent i si ens ho indiques, un text que vulguis que acompanyi al teu enviament.

6 Puc tornar la comanda si no estic satisfet/a?

Disposes d’un termini de 7 dies hàbils des de la recepció de la comanda per exercir el teu dret de devolució indicant el motiu. En els productes de cosmètica natural no s’admeten devolucions.

En cas de devolució, el client és qui assumeix les despeses de transport de tornada als nostres magatzems. La mercaderia retornada ha d’estar en el seu embalatge original i en perfectes condicions. Un cop rebut el producte, S’altra Senalla procedirà a la devolució de l’import per ingrés en compte bancari.

7 Vull donar de baixa el meu compte a la botiga electrònica de S’altra Senalla. Què he de fer ?

Només cal que escriguis un correu electrònic a campanyes.senalla@pangea.org comunicant-ho, i procedirem a eliminar el teu compte.

8 S’altra Senalla envia producte a Canàries , Ceuta i Melilla ?

A causa que els enviaments a aquestes destinacions presenten una sèrie de despeses extraordinàries ( despeses de despatx de duanes, impostos, etc. ), NO SERVIM productes des de la nostra botiga electrònica. Disculpa les molèsties que això pugui ocasionar .

T’animem a dirigir-te a la botiga de Comerç Just més propera per fer la compra.