Shikamoo Comerç Just

Shikamoo és una associació sense ànim de lucre que treballa per enfortir el comerç just amb el que tothom té la possibilitat de prendre una actitud activa davant les injustícies i les desigualtats.

Shikamoo posa els productes de comerç just a les vostres mans per aconseguir una societat més justa i igualitària i un planeta més sostenible.

A la botiga hi trobareu productes d’alimentació, comètica natural, contes, bijuteria, roba i molts altres productes que han estat produïts en condicions de treball dignes, sense explotació infnatil, garantint uns salaris justos i igualtat entre homes i dones.

Shikamoo també coordina un projecte de conscienciació i d’edució pel desenvolupament dirigit als centres educatius de Llucmajor i comarca de Migjorn i a qualsevol col·lectiu que hi estigui interessat. I, a la vegada, realitza activitats adreçades a la població en general per difondre el comerç just.

Vols ser soci?

Horari

De 10.00 a 13.00
de dilluns a dissabte

De 17.00 a 20.00
de dilluns a divendres


Contacte

C/FONT, 5
07620 LLUCMAJOR
Telf. 971 120 695
shikamoo.llucmajor@gmail.com


Ubicació

Vull fer-me soci/a de l’associació Shikamoo Comerç Just

    En el formulari següent, no et demanam les dades bancàries. Les recollirem de forma presencial o telefònica una vegada hagem rebut la inscripció.

    *Quota mínima anual 35€

    Dades personals

    Dades de contacte    Observacions: