Oferta educativa

La nostra oferta educativa treballa el comerç just i el consum responsable des de diferents enfocaments i amb activitats diverses que van desde conta-contes, ludoteques, tallers, cine-fòrum , exposicions, etc. que ens permeten adreçar-nos a tots els nivells educatius:  des d’infantil, primària i secundària fins a batxillerat, cicles formatius, centres d’adults i universitat. Així mateix, també s’adreça a qualsevol col·lectiu que hi estigui interessat: associacions, biblioteques, ajuntaments, casals, etc. Esperam que la nostra proposta d’activitats us agradi i que aconseguim transmetre els valors del comerç just fent que tota la comunitat educativa sigui més responsable en el seu consum.

Podeu descarregar-vos el document amb l’oferta completa aquí

Totes les activitats són gratuïtes, gràcies al finançament de la Direcció General de Cooperació del Govern Balear i l’Ajuntament de Palma a través del seu programa de PalmaEduca.

Veure totes les activitats

Si voleu rebre informació de les activitats educatives que duu a terme la Federació S’Altra Senalla podeu contactar amb nosaltres per telèfon, per email o  emplenant aquest formulari 

Informació i reserva:
S’ALTRA SENALLA (Palma)
Arxiduc Lluís Salvador, 24
Tel. 971 200 050 –971 291 231
educaciosenalla@pangea.org

 


Formulari

Com et dius? *

Escola o entitat

Deixa'ns un correu electrònic *

El teu telèfon

Vols afegir alguna cosa?

* Necessitam que emplenis aquests camps.