Oferta educativa

La nostra oferta educativa treballa el comerç just i el consum responsable des de diferents enfocaments i amb activitats diverses que van desde conta-contes,  conta-cançons, jocs,  tallers, cine-fòrums , exposicions, paradetes, etc. que ens permeten adreçar-nos a tots els nivells educatius:  des d’infantil, primària i secundària fins a batxillerat, cicles formatius i  centres d’adults. Es tracta d’activitats en les que s’intenta la màxima participació d’alumnat i professorat per què entengui i sobretot per què posi en pràctica els valors del comerç just i el consum responsable  fent uns ciutadans i ciutadanes  més conscients, més crítics i amb més cura pels drets de les persones i el Planeta.

Com cada any us presentam l’Oferta Educativa pel curs 2023-24 on destacaria la introducció de dues activitats noves per l’alumnat i professorat dels centres educatius de segon i tercer cicle de primària. Són dues activitats en les que, com ja és habitual, el joc hi és present i s’usa com a eina pedagògica per ajudar a la reflexió i a la transmissió dels  valors que constitueixen la columna vertebral de la nostra associació de S’Altra Senalla. Es tracte del Joc de les Escales i les Serps i el Joc del Memory.

Totes les activitats són gratuïtes gràcies al finançament de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern Balear.

Podeu descarregar-vos el document amb l’oferta completa aquí 

 

Veure totes les activitats

Si voleu ampliar la  informació sobre les nostres activitats educatives podeu contactar amb nosaltres a través dels telèfons o emails que figuren a continuació:

Informació i reserva:
S’ALTRA SENALLA (Carles Valentí) 
Arxiduc Lluís Salvador, 24
Tel. 971 291 231 – 662042790
educaciosenalla@pangea.org

 


Formulari

  Com et dius? *

  Centre Educatiu *

  Deixa'ns un correu electrònic *

  El teu telèfon

  Vols afegir alguna cosa?

  * Necessitam que emplenis aquests camps.