Oferta educativa

La nostra oferta educativa està pensada per a tots els nivells educatius, des de l’alumnat i professorat d’infantil, primària i secundària fins a batxillerat, cicles formatius, centres d’adults i universitat. Així mateix, també s’adreça a qualsevol col·lectiu que hi estigui interessat: associacions, biblioteques, ajuntaments, casals, etc. Esperam que la nostra proposta d’activitats us agradi i que us animeu a treballar amb els alumnes el consum responsable i el comerç just per tal que puguin sensibilitzar-se de les grans desigualtats que imperen en el nostre món i puguin créixer amb uns valors d’igualtat i respecte a la diversitat.

Podeu descarregar-vos el document amb l’oferta completa aquí

Totes les activitats són gratuïtes, sempre que hi hagi finançament institucional, manco el berenar solidari i la “Mmm… Xocolata de la bona!”. Hi col·laboren el Govern Balear a través de la Conselleria d’Afers Socials i Esports – Direcció General de Cooperació, l’Ajuntament de Palma i l’Ajuntament d’Inca.

Totes les activitats i recursos oferts estan adreçats a qualsevol col·lectiu que hi estigui interessat (centres educatius, associacions, biblioteques, casals, ajuntaments, etc…).

Veure totes les activitats

Si voleu rebre informació de les activitats educatives que duu a terme la Federació S’Altra Senalla, emplenau el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Informació i reserva:
S’ALTRA SENALLA (Palma)
Arxiduc Lluís Salvador, 24
Tel. 971 200 050 –971 291 231
educaciosenalla@pangea.org

FINESTRA AL SUD (Inca)
finestrasud@gmail.com

CASAL DE LA PAU – S’ALTRA SENALLA (Manacor)
C/ d’en Bosch, 12
Tel. 971 559 378
educacio.senallamanacor@gmail.com

SHIKAMOO (Llucmajor)
C/ de la Font, 5
Tel. 971 120 695
shikamoo.llucmajor@gmail.com


Formulari

Com et dius? *

Escola o entitat

Deixa'ns un correu electrònic *

El teu telèfon

Vols afegir alguna cosa?

* Necessitam que emplenis aquests camps.