Oferta educativa

La nostra oferta educativa treballa el comerç just i el consum responsable des de diferents enfocaments i amb activitats diverses que van desde conta-contes,  conta-cançons, jocs,  tallers, cine-fòrum , exposicions, etc. que ens permeten adreçar-nos a tots els nivells educatius:  des d’infantil, primària i secundària fins a batxillerat, cicles formatius, centres d’adults i universitat. Es tracta d’activitats en les que s’intenta la màxima participació d’alumnat i professorat per què entengui i sobretot posi en pràctica els valors del comerç just fent uns ciutadans i ciutadanes  més responsables i més respectuosos amb els altres i amb el seu entorn.

Malauradament, per el curs 2022-23, no se’ns ha donat la subvenció que ens venia concedint la Direcció General de Cooperació per a dur terme les activitats de sensibilització a les escoles de forma gratuïta, per la qual cosa únicament podem oferir gratuïtament l’activitat de la RULETA DE CONSUM RESPONSABLE, pel fet  que aquesta ens ve finançada per l’Ajuntament de Palma a través del seu programa de PalmaEduca. Tota la resta d’activitats tenen un cost, que va en funció del nombre d’activitats que es realitzin en un mateix centre.

Podeu descarregar-vos el document amb l’oferta completa aquí 

COST DE LES ACTIVITATS:

  • De 1 a 3 activitats: 50 € 
  • De 4 a 7 activitats: 35 € 
  • A partir de 8 activitats: 25 €

Veure totes les activitats

Si voleu rebre informació de les activitats educatives que duim a terme podeu contactar amb nosaltres per els telèfons o emails que figuren a continuació:

Informació i reserva:
S’ALTRA SENALLA (Carles Valentí) 
Arxiduc Lluís Salvador, 24
Tel. 971 200 050 – 971 291 231 – 662042790
educaciosenalla@pangea.org

 


Formulari