Política de privacitat

La present Política de Privacitat estableix els termes en què S’ ALTRA SENALLA ASSOC.DE TENDES SOLIDÀRIES DE LES ILLES amb CIF: G07653710 usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el seu lloc web. Aquesta entitat està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això, aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada per la qual cosa li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

Drets dels usuaris

L’informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, oposició i portabilitat d’acord amb el que preveu Reglament 2016/679 del 27 d’Abril de Protecció de Dades de Caràcter personal i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD 3/2018) i seguint les recomanacions i instruccions emeses per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (A.E.P.D), enviant un correu-e a campanyes.senalla@pangea.org, o una carta juntament amb la fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: CARRER ARXIDUC LLUIS SALVADOR 24 – Palma – Balears

Informació que és recollida

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte com la seva adreça de correu electrònica i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i programació d’activitats de l’associació, o altra informació que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

S. ALTRA SENALLA ASSOC.DE TENDES SOLIDÀRIES DE LES ILLES està altament compromesa per complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Galetes (Cookies)

Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar en el seu ordinador, en acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les web poden reconèixer individualment i per tant brindar-te el millor servei personalitzat de la seva web.

El lloc web de S’ ALTRA SENALLA ASSOC.DE TENDES SOLIDÀRIES DELS ILLES utilitza galetes per poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, aquestes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, llevat que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament en la visita a una web. Vostè pot acceptar o negar l’ús de galetes, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un 
millor servei web. També vostè pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes.

Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Enllaços a Tercers i Xarxes Socials

Aquest lloc web pogués contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Una vegada que de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre al lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que les consulti per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d’alta de usuari, pot canviar la selecció l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment. 
Aquesta entitat no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

S. ALTRA SENALLA ASSOC.DE TENDES SOLIDÀRIES DELS ILLES es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.