Posted on

JA PODEU SOL·LICITAR LA RULETA DE CONSUM RESPONSABLE

Tot i que des de S’Altra Senalla de Palma s’han suspès temporalment les activitats educatives, en mantenim una d’elles, LA RULETA DE CONSUM RESPONSABLE destinada a alumnes de primària de Palma. L’activitat està finançada per l’Ajuntament de Palma a través del seu programa PalmaEduca.

És una activitat molt participativa que permet, a través de conta-contes, jocs i vídeos reflexionar sobre la necessitat de consumir d’una forma més responsable. Analitzam l’ús que feim de l’aigua, de l’electricitat, de la roba, dels mòbils, del material escolar, de com ens movem, etc.

L’activitat acaba suggerint a l’alumnat algun tipus de compromís concret individual i/o col·lectiu sobre la nostra responsabilitat en el consum.

Podeu fer les reserves a la web de PalmaEduca: http://www.palmaeduca.cat/p_activitats/index.php?modulo=actividades&accion=actividad&id=377&option=none

Si voleu més informació podeu contactar amb en Carles Valentí al 971291231 o escrivint un correu electrònic a: educaciosenalla@pangea.org