Oli d’Ametlles BIO 100ml

8,90

De primer premsat en fred per a disfrutar de totes les seves pripietats intactes.

Fora d'estoc

SKU: 9275 Categories: , Etiquetes: ,
Pes 0.250 kg

Descripció

l’Oli d’ametlles és un dels ingredients imprescindibles en els remeis casolans de les nostres àvies i ancestres, ja que a causa de la seva gran versatilitat es pot utilitzar en la cura de la pell, dels cabells … Redueix la sequedat, la irritació i el dolor en les erupcions cutànies. Actua com emolient a l’hora de tractar zones amb excessiva pell seca (èczemes, herpes, al·lèrgies, acnè …). Redueix també la sequedat capil·lar. Nodreix i protegeix el cabell, proporcionant-li brillantor i suavitat. Els seus nutrients revitalitzen els cabells castigats i disminueixen l’excés de caiguda de cabells. Gràcies a la seva vitamina E, també ajuda a combatre la dermatitis seborreica i elimina la caspa. Ajuda a treure les bosses als ulls. Cura ferides i lleus cremades. Ajuda a prevenir i disminuir les estries. La vitamina E i els àcids greixosos ajuden a regenerar els teixits i afavoreixen l’elasticitat de la pell.

Origen/Cooperativa Productora: L’oli d’ametlles s’obté del premsat en fred del fruit de l’ametller. L’ametlla o Prunus dulcis, que es consumeix a Europa, prové de el Sud-est Asiàtic, Orient Mitjà i Nord d’Àfrica. Normalment és agrupada dins dels fruits secs, com els cacauets o nous, encara que en realitat és una «drupa» (fruit tou amb pell molt prima que conté la llavor dins).  De color groc clar, l’oli d’ametlla dolça té una lleugera olor, força neutral. Es caracteritza principalment per la seva suavitat i blanor. L’oli d’ametlles està compost per greixos monoinsaturats, àcid oleic, àcids grassos linoleic, com l’omega 3 i 6, i és ric en vitamina A i E. Aquest oli d’ametlles procedeix de la cooperativa Targanine, del Marroc, seguint criteris de comerç just.

Si vols conèixer més sobre la cooperativa Targanine clica al següent enllaç: https://equimercado.org/distribuidor-cosmetica-ecologica/aceite-de-almendras/

Ingredients: Prunus amigdalus dulcis oil *, Tocopherol.

* Producte procedent de l’agricultura ecològica.

Informació addicional

Pes 0.250 kg