Oli pur de jojoba BIO

11,91

Oli pur de jojoba obtingut en primera premsada en fred.

SKU: 9133 Categories: , Etiqueta:

Descripció

Ideal per a pells grasses, acneiques i cabell gras. Regula la secreció de sèu en la pell. Envàs de 50 ml. Producte biològic certificat 100%.

Procedència : Palestina.
El nostre oli de jojoba prové de la cooperativa Canaan Fairt Trade, a Palestina. Aquesta cooperativa agrupa petites associacions de agricultures a Palestina d’oli d’oliva, mel, olives i oli de jojoba. Els permet accedir a mercats que sense la seva ajuda serien impossibles donada la situació política en la qual es troben. A més, actuen sobre la recuperació dels terrenys danyats durant la guerra, la repoblació forestal i l’educació infantil.

Propietats i característiques del producte:

L’oli de jojoba és un dels grans desconeguts en la cosmètica natural actual, però les seves grans propietats i beneficis fa que l’incorporem a la majoria de les nostres cremes, en concret en les cremes facials. Més que un oli, és una espècie de cera líquida (es nota perquè quan fa una mica de fred se solidifica) formada per un 96% de ceramides.

Les ceramides són les substàncies que recobreixen les cèl·lules de l’epidermis, vindria a ser com el ciment que uneixen les nostres cèl·lules, millorant la seva cohesió i millorant la hidratació de la pell.

La principal característica és que és un “oli sec”. És a dir, s’absorbeix ràpidament per la pell i no deixa sensació greix (el contrari seria, per exemple, l’oli d’ametlles, que per això es fa servir tant en massatges). Actua com a regulador de l’equilibri gras de la pell i el cuir cabellut, pel que és molt útil en casos de pell greix, brillantors i pells acneiques. És pràcticament l’únic oli que podem fer servir si tenim la pell greix, o millor dit, l’oli que hem de fer servir si tenim la pell greix o acneica.

Aquesta acció serveix també per a la cura del cabell gras, perquè l’oli de jojoba dissol el sebum del cuir cabellut i regula les seves secrecions, combatent de forma molt eficaç els cabells grassos.

Nosaltres us oferim oli de jojoba 100% natural, en flascó de 50 ml ia més ho fem servir en el 80% de les nostres formulacions, tant en cremes com a productes capil·lars (condicionador, xampús …) doncs com us diem els seus avantatges en qualsevol formulació són úniques.

Informació addicional

Pes 50 kg