S’altra Senalla ha estat guardonada amb el Premi Sinofós “Palma MÉS Inclusiva”

MÉS per Palma ha celebrat, una vegada més, l’acte dels VI Premis Sinofós amb la participació de més d’un centenar de persones. Aquesta vegada la nostra associació ha estat  guardonada amb el Premi “Palma MÉS Inclusiva”.

 

Gràcies pel Premi Si no fos… Fa MÉS de vint anys que començarem a fer camí.
I si no fos per tanta gent que creu en el Comerç Just no seríem aquí. Si no fos… per les voluntàries i l’Equip de treball tampoc seríem aquí.

Però ara ja ha arribat el moment d’anar MÉS lluny, i per això vos necessitam a tots, sobretot necessitam MÉS la implicació de totes les institucions públiques (Ajuntament, Consell, Conselleria de Serveis Socials i Cooperació), perquè el Comerç Just no és una qüestió puntual, de fer algun detallet, es tracta d’una opció MÉS valenta i coherent per canviar el món, per dir prou a la desigualtat i a la injustícia comercial entre productors mal pagats de països explotats i consumidors desinformats de països aprofitats.

Tothom coneix la Compra Pública Responsable? Idò, endavant que entre tots podem fer que la nostra ciutat sigui MÉS justa i solidària. Posau cafè i sucre bo i digne a les màquines, organitzeu festes i inauguracions amb criteris sostenibles i de responsabilitat social … Necessitau camisetes amb etiqueta ètica?

No espereu MÉS que el temps passa.

Gràcies Palma, gràcies MÉS, gràcies a tota la gent que creis en les empreses d’economia alternativa i solidària, com S’Altra Senalla.

 

Josep Garau

President S’altra Senalla