Veure la cistella “Cafè sol·luble BIO liofilitzat” s'ha afegit a la teva cistella.

Crema de mans de karité

7,50

Crema de mans de Karité biològic. Textura no grassa , ràpida absorció, hidrata i nodreix en profunditat . Ideal per a mans seques

SKU: 9160 Categories: , Etiqueta:

Descripció

Cuidado natural intensivo apra manos secas y agrietadas. Ideal para reparar las manos afectadas por el frí­o, agua. Con agradable aroma a eucalipto y rápida absorción.

Organizació de CJ: UGPPK-S/Z (Union des groupements de productrices des produits de karate de la Sissili et du Ziro )

Ingredients: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglycerides, Salvia Sclarea, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii, Simmondsia Chinensis seed oil, Vitis Vinifera seed oil, Tocopherol, Rosa Centifolia extract, Jasminum Officinalis extract, Bellis Perennis extract, Xanthan Gum, citric acid, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Citrus Dulcis, Melaleuca Leucadendron, Anthemis Nobilis, Eucalyptus Globulus, Limonene

Propietats i caracaterístiques del producte:

La mantega de karité és un greix vegetal extreta del fruit de l’ arbre del karité , el karité ( també conegut com Butyrospermum parkii ) . Karité vol dir ” arbre de mantega ” . És un arbre que creix de forma salvatge a la sabana africana , estenent el seu ecosistema des de Senegal fins a Uganda . Els millors arbres de karité creixen principalment a Burkina Faso , Mali i Costa d’Ivori, gràcies a la composició especial de les seves terres .

L’arbre de karité pot arribar als 15 metres d’altura i viure uns 300 anys. Comença a donar fruits als 15 anys i entre els 50 i 100 anys és quan dóna més fruits. Creix de forma aïllada a la sabana. Els intents que s’han fet per cultivar el karité han fracassat en la seva majoria, de manera que el karité ve sempre d’arbres salvatges.

El karité s’usa des de temps immemorials a l’Àfrica, tant en l’alimentació com per protegir i hidratar la pell i el pèl en el clima sec i calorós de la sabana africana. A Europa, excepte en algunes formulacions per a la indústria xocolatera i margarines, el seu ús principal és la formulació en cosmètica gràcies a les seves fantàstiques propietats.

La mantega de karité és molt rica en àcid oleic i linolènic, així com una fracció insaponificable. Aquesta composició li atorga un gran poder hidratant i emolient, sent molt adequat per a la cura de pells seques, que necessiten una hidratació profunda i una nutrició. Té cura dels èczemes de la pell, les agressions per fred o calor, i calma les pells irritades. Conté antioxidants naturals com els tocoferols i les catequizas i altres compostos que redueixen la inflamació de la pell. També és un protector natural contra la radiació ultraviolada.