Nou acord de col·laboració amb Ecotxe

La cooperativa de cotxes elèctrics compartits Ecotxe i S’Altra Senalla hem signat un acord de col·laboració per al foment de la mobilitat elèctrica compartida a Mallorca, l’economia social i solidària i el comerç just. Amb aquest acord, les persones sòcies de S’Altra Senalla poden ser usuàries dels cotxes elèctrics compartits sense haver d’associar-se a Ecotxe durant el primer any.

S’Altra Senalla ha donat suport a Ecotxe des dels inicis de la cooperativa. Amb aquest acord enfortim i consolidam els nostres lligams per continuar la nostra cooperació en el camí de la transformació social cap a una societat sostenible ambiental i socialment.

Les dues entitats volem avançar en el foment de la mobilitat sostenible en un moment de grans canvis tecnològics perquè la mobilitat sigui cooperativa, democràtica i en mans de la ciutadania. D’aquesta manera fomentam un sistema econòmic cooperatiu basat en la participació i la igualtat.

Si vols utilitzar un cotxe elèctric i només pagar pel temps d’ús, com a soci o sòcia de S’Altra Senalla podràs fer-ho sense haver d’associar-te a Ecotxe durant el primer any. Per a sol·licitar més informació i donar-te d’alta al servei d’Ecotxe, escriu a info@ecotxe.coop.