¿Mexplico?, una comèdia satírica en la que triomfa l’amor vertader (pel planeta).

El proper 16 de maig a les 20h a Can Alcover, podrem gaudir del teatre de la Companyia Manápatós Teatro amb la seva obra “Mexplico”, una comèdia, que amb ironia i rialles, de manera molt dinàmica, moderna i multimèdia, ens planteja qüestions d’ecologia i comerç just, abordant temes del nostre dia a dia, sobre l’amor, la parella, l’aventura de viure, la necessitat de ser honest amb nosaltres mateixos i la de començar, en ocasions, una nova etapa de la vida, el perquè dels nostres somnis e il·lusions i la sorpresa de complir-los cap a una altra nova i inesperada realitat…

L’obra ¿Mexplico? conta la història d’una emprenedora espanyola, Elena Porras, qui fugint d’una ruptura sentimental viatja a la regió de Jinotega (Nicaragua) per entrevistar-se amb Lucila Blandón, lideressa de l’organització caficultora de Comerç Just Aldea Global. Elena vol proposar a Lucila desenvolupar un producte innovador: una píndola de cafè. La seva arribada a aquesta regió li farà replantejar-se la seva vida i el seu model de negoci. Així, a través de la història, el públic pot conèixer què és el Comerç Just i quins són els beneficis que genera en les comunitats més empobrides.
“Huyendo del vacío del amor y con el deso de empezar una nueva vida, yo, Elena Porras, madrileña, viajo a la región de Jinotega (Nicaragua) para entrevistarme con Lucila Blandón, lideresa de la organizaicón de café De Comercio Justo Aldea Global. Le quiero proponer a Lucila que desarrollemos juntas mi idea, un producto altamente innovador: una píldora de café de efectos sorprendentes, explosivos, sensacionales…!”

És una obra que forma part de la quarta edició de “365 Women a Year, A Playwriting Project” un consolidat programa de dramatúrgia internacional sorgit a EEUU.

L’obra està dirigida a públic adult. Entrada gratuïta. Idioma: Castellà.

T’hi esperam!