Dissabte 13 de maig, Dia Mundial del Comerç Just

Sota el lema «Som rebels amb causa. Som Comerç Just, i tu?», les Illes Balears s’uniran als milers de persones dels més de 50 països que celebren el proper 13 de maig el Dia Mundial del Comerç Just. Un dia per celebrar i també per denunciar un sistema on un 1% de la població mundial posseeix més de la meitat de la riquesa global, mentre el 80% de la població amb prou feines assoleix el 6%. Acabar amb aquesta realitat és possible si s’adopten les mesures necessàries. En aquesta jornada, les organitzacions de Comerç Just faran una crida a la societat a rebel·lar-se contra la desigualtat i reivindicaran que aquesta alternativa comercial contribueix de manera decisiva a la justícia global i a la consecució de l’anomenada Agenda 2030.

A Palma, estarem a la Plaça de l’Olivar de las 10.00 a las 14.00 h, amb paradetes de productes de Comerç Just, bar ecològic i de comerç just, Ludoteca del Jardí i, a las 12.00 h, actuació musical del grup Clau de sol.

A Inca, de les 10.00 a las 13.00 h, a la Plaça d’Orient, Costplay Star Wars, degustacions, i taula d’ informació i  venda de productes.

A Manacor, de les 10.00 a las 14.00 h, cafeteria de comerç just i actuació musical del grup RED.

Aquí teniu la programació d’altres localitats de Mallorca.

programacio Mallorca