Concert Solidari de Violoncel sol Suites 3, 4 i 5 de J.S. Bach

El proper diumenge 30 de juny a les 20h al Monestir de Santa Clara, es tendrà l’oportunitat d’escoltar a Luis Correa, violoncel·lista de l’Orquestra Simfònica de Balears interpretant les suites 3, 4 i 5 per violoncel sol de Johann Sebastian Bach.

Un concert organitzat per commemorar els 25 anys de treball de S’altra Senalla en la promoció i difusió del Comerç Just.

Les Suites de Bach per violoncel són unànimement considerades com una de les majors obres per a violoncel mai escrites. Pràcticament relegades a una mera funció didàctica fins al seu redescobriment per part de Pau Casals a la fi del segle XIX, qui va transformar l’història d’aquestes obres ignorades durant tant d’anys. Així s’han convertit amb el pas de les dècades en part habitual del repertori i autèntica peça emblemàtica per als violoncel·listes.

Luis Miguel Correa ha cursat el seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música de Madrid, l’Universitat de Yale, l’Escola Normal de Música de Paris i l’Escola de Música d’Essen (Alemanya). Ha estat solista a l’Orquestra Ciudad de Valladolid, l’Orquestra Simfònica de Balears, de la Camerata Sa Nostra i membre de l’Orquestra de Càmera Reina Sofia. Pedagog i gestor cultural, ha estat fundador, director artístic i impulsor de nombrosos projectes musicals de gran èxit.

No deixarà indiferent a ningú !
Entrada lliure. Taquilla inversa.